Muzika

Muzičar benda The Babe Barbarella probudio se iz kome

Muzičar benda The Babe Barbarella probudio se iz kome
Foto: Facebook | Muzičar benda The Babe Barbarella probudio se iz kome

Arslan Handukić, muzičar iz bihaćkog benda The Babe Barbarella, probudio se iz kome, 19 dana nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu Bosanska Krupa - Bosanska Otoka a u kojoj je poginuo službenik Granične policije BiH.

Handukić je nakon nesreće u teškom stanju prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje je podvrgnut daljem liječenju. Handukić se, prema riječima članova benda, probudio iz kome.

"Hvala svim prijateljima na podršci i interesovanju, prošlo je 19 dana od nesreće koja nas je zadesila, obzirom da nismo u stanju komunicirati sa svima pojedinačno, a da mnoge interesuje stanje našeg Arslana, pa želimo da vas na ovaj način obavijestimo. Arslan je izašao iz stanja "kome", oporavlja se, s njim je njegova porodica i sve ide u najboljem smjeru. Pozdrav od Barbarelle", napisali su na Facebooku, prenijeli su mediji.

Saobraćajna nesreća se dogodila 12. maja ove godine, kada su se članovi benda The Babe Barbella u kombiju vraćali s nastupa u Banjaluci. U ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradao granični policajac Jasmin Gerzić koji se nalazio u automobilu koje se sudarilo s kombijem. U Gerzićevom automobilu jedna osoba je zadobila tjelesne povrede, dok su u kombiju dvije osobe teško povrijeđene, a jedna lakše.

POVEZANA VIJEST:

Grupa Barbarella nakon koncerta u Banjaluci doživjela saobraćajnu nesreću

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije