Muzika

Na "Kastel Rock Festu" "Neverne bebe", Ana Stanić i DLM

Na "Kastel Rock Festu" "Neverne bebe", Ana Stanić i DLM
Foto: Ustupljena fotografija | Na "Kastel Rock Festu" "Neverne bebe", Ana Stanić i DLM

Na jubilarnom 15. "Kastel Rock Festu", koji će se održati od 9. do 12. juna na tvrđavi Kastel, kako su saopštili organizatori, nastupiće i "Neverne bebe", Ana Stanić i "Deca loših muzičara"/DLM.

"Pogledaj u sunce, iznad oblaka. I uzmi boje, jer priča o nama je tu kraj nas. Prve festivalske večeri, zajedno sa grupom 'Aerodrom' i Nenom Belan & Fiumens, nastupiće i 'Neverne bebe'", javili su organizatori "Kastel Rock Festa".

Ana Stanić nastupiće druge festivalske večer, zajedno sa grupama "Vatra" i Kiki & Piloti, imenima koja su ranije otkivena kao učesnici festivala.

"Ona dolazi, da nam pokaže da je ovaj grad probuđen za nas. Na Izboru pesme za Evroviziju, predstavila se pjesmom 'Ljubav bez dodira', a na Ljetnoj sceni tvrđave Kastel dodirnuće srca svih nas koji je volimo dugih dvadeset, trideset godina", javili su iz "Kastel Fock Festa".

Svirka popularnog benda "Deca loših muzičara"/DLM najavljena je za treći festivalski dan.

"Budućnost je stigla. Jer svi smo mi doživotno osuđeni na ljubav. A dobar dan je onaj u kojem pjevaju i flora i fauna. Treće festivalske večeri, zajedno sa Davorom Ebnerom i grupom 'TheBestBeat', nastupiće DLM, koji su trenutno na evropskoj turneji i dolaze nam iz Beča", saopšteno je.

Podsjećamo, izvođači koji su već najavljeni na ovogodišnjem "Kastel Rock Festu" su:"Aerodrom", "Vatra", Davor Ebner, Neno Belan & Fiumens, Kiki & Piloti, "The BestBeat".

"Sve vas pozivamo da zajedno proslavimo ljubav prema dobroj muzici, ali i da uživamo u sjajnim koncertima i ostalim sadržajima. Donosimo vam novu dimenziju festivala", ističu organizatori. Prvi "Kastel Rock Fest" održan je 2003. godine, a do sada su u Banjaluci održala koncerte ili učestvovala na ovom festivalu velika regionalana i svjetska muzička imena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije