Muzika

Najluđa noć u Budvi uz zvuke Dine Merlina

Najluđa noć u Budvi uz zvuke Dine Merlina
Foto: N.N. | Najluđa noć u Budvi uz zvuke Dine Merlina

"U novogodišnjoj noći vidimo se u Budvi - dvadeseti put", glasi ovogodišnji slogan najveće novogodišnje žurke na Balkanu. Budući da je Budva već punih dvadeset godina domaćin najluđe novogodišnje noći, organizatori su se potrudili da doček nove 2019. godine bude dostojan velikog jubileja - dvije decenije od prvog javnog dočeka na gradskom trgu.

Turistička organizacija Budva, kao organizator najluđe zabave na Balkanu, obećava i ove godine nezaboravan provod na Crnogorskom primorju, a kao i svake godine, organizatori očekuju brojne posjetioce iz Bosne i Hercegovine.

Zabava počinje već 28. decembra, a petodnevni program, kako najavljuju organizatori, odgovaraće različitim muzičkim ukusima, ali i turističkim potrebama posjetilaca.

Naime, kako je planirano, novogodišnji program biće sastavljen od pet različitih tematskih koncerata, od hip-hopa i repa, preko etno i pop zvuka do elektronske muzike i rok ritmova, pa Budva i ove godine garantuje najbolji provod na Jadranu.

U večernjim časovima 28. decembra nastupaju grupe "Most Wanted", "WhoSee" i "Beogradski sindikat".

Tokom druge noći na trgu će zapjevati etno grupa "Zora", Halid Bešlić i Marija Šerifović, dok će treća noć u Budvi, prema riječima direktora Turističke organizacije Budva Mladena Danovića, biti pravo osvježenje, jer će se prvi put na dočeku u Budvi čuti svjetski poznata elektronska imena Burak Yeter i Darren Emerson.

Najluđu noć u godini "otvoriće" lokalni bend "Jack Lupino & Leftovers", nakon kojih će se publici predstaviti hrvatska grupa "Aerodrom". Bina, koja će i ove godine izgledati impozantno, zasijaće novom energijom Dine Merlina, koji je u Budvi već nastupao nekoliko puta, te posjetiocima svaki put priređivao nastup za pamćenje.

Peta noć, odnosno prva noć u novoj godini, posvećena je rok zvuku, uz "Akademiju", "Partibrejkerse" i "Van Gogh".

"Već dvadeset godina Budva dočekuje svoje goste najpoznatijim muzičkim imenima, te i ove godine ima zadatak da svojim posjetiocima priredi jubilej za pamćenje. Pored nezaboravnog noćnog programa, za sve posjetioce tu je i bogat dnevni sadržaj, kao i 'Božićni bazar'", naveo je Danović.

Bogat novogodišnji program je svakako razlog da i ove godine Budva postane omiljena destinacija za novogodišnje praznike, a čarobni trg ispred Starog grada u Budvi, okružen zidinama starim više od 2.000 godina, idealno je mjesto za slavlje s prijateljima, kao i za novi početak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije