Muzika

Nema dokaza da se Kit Flint ubio

Nema dokaza da se Kit Flint ubio
Foto: N.N. | Nema dokaza da se Kit Flint ubio

Objavljeni su rezultati obdukcije tragično preminulog frontmena Prodidžija Kita Flinta, koji je pronađen mrtav u svom domu u britanskom Eseksu 4. marta.

Patolog je već ranije potvrdio da je uzrok smrti vješanje, a sad su objavljeni i rezultati toksikološkog testa koji je pokazao da je Kit prije smrti konzumirao kokain, alkohol i kodein, prenosi Miror (Mirror).

Mrtvozornik Karolin Bisli Mari tvrdi da ne postoji dovoljno dokaza da je Kit želeo da oduzme sebi život.

"Šta ako je samo izvodio gluposti pa je sve pošlo po zlu? Nikad nećemo biti sigurni što mu je bilo u glavi tog dan pa ću zbog toga u istrazi njegove smrti proglasiti otvoren zaključak", rekla je.

Otvoreni zaključak je, u britanskom pravosuđu, opcija kojom mrtvozornik daje potvrdu da je smrt sumnjiva i ne može tačno da potvrdi uzrok smrti.

"Razmatrala sam samoubistvo, ali da to zaključim, morala bih da potvrdim da je Flint namjerno preduzeo akcije kako bi sebi oduzeo život. S obzirom na okolnosti, ne nalazim dovoljno dokaza za tako nešto", dodala je mrtvozornica.

Kitovo tijelo pronašao je njegov prijatelj, a iako je odmah pozvao hitnu pomoć, pomoći nije bilo. Bolničari su ga proglasili mrtvim čim su stigli na mjesto događaja. Policija je utvrdila da nije riječ o ubistvu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije