Muzika

Pratite nas na Google news

"Nezavisne" vas vode na "Exit"

"Nezavisne" vas vode na "Exit"
Foto: N.N. | "Nezavisne" vas vode na "Exit"
N.N.

Najbolji „Exit“ do sada održaće se od 5. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a „Nezavisne“ nagrađuju čitaoce sa po jednom ulaznicom.

Naime, prva četiri čitaoca, koja nam pošalju svoje podatke (ime, prezime i broj telefona) na mail portal@nezavisne.com osvojiće po jednu kartu.

Na jednom mjestu okupiće se legendarni umjetnici koji i dalje suvjereno vladaju svjetskom scenom, ali i najpopularniji heroji novih generacija čiji globalni hitovi broje više desetina milijardi YouTube pregleda.

Na "Exit" dolazi i jedan od najvećih rok bendova svih vremena "The Cure", ali i mladi rokenrol bend o kome se trenutno najviše priča u svijetu  "Greta Van Fleet".

Tu je jedan od najcjenjenijih svjetskih repera Skepta, ali i nova hiphop princeza IAMDDB, te najčuveniji DJ svih vremena Carl Cox i danas najpopularnija DJ zvijezda nove generacije Amelie Lens. Hitove za najveće svjetske festivale donose i kraljevi "Tomorrowlanda", DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike, ali i još jedno belgijsko čudo sa vrhova svjetskih toplista  "Lost Frequencies".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije