Muzika

Koncert Nine Badrić u Sarajevu za Dan zaljubljenih 2024. godine

Koncert Nine Badrić u Sarajevu za Dan zaljubljenih 2024. godine
Foto: Ustupljena fotografija | Nina Badrić pjeva u Sarajevu za Dan zaljubljenih 2024. godine

SARAJEVO - Pop pjevačica Nina Badrić održaće koncert u sarajevskom Domu mladih 14. februara 2024. godine, na Dan zaljubljenih, s početkom u 20 časova.

Pjevačica se pred sarajevsku publiku vraća nakon dvije godine, a povodom koncerta koji će se održati pod nazivom "U mene se zaljubi" Badrićeva je poručila: "Znam da će ovaj koncert biti naše slavlje ljubavi koje ću dugo nositi u srcu".

"Nina je po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora, a uz aktualni duet 'Nemoj' u kojem je udružila vokal s Petrom Grašom, vlasnica je hitova 'Pamtim', 'Rekao si', 'Ja još uvijek imam istu želju', 'Dani i godine', 'Dat će nam Bog', 'Dodiri od stakla', 'Ako odeš ti', 'Da se opet tebi vratim', 'Takvi kao ti', i mnogih drugih fenomenalnih pjesama u kojima se svi često prepoznajemo", šaopšteno je iz mostarske agencije Inter Connect, organizatora koncerta.

Dalje navode da je uz činjenicu da je jedna od najcjenjenijih i najpoznatijih pjevačica i kantautorki širom regije 30 godina, Badrićeva ujedno i jedna od najtrofejnijih.

"Dobitnica je brojnih prestižnih muzičkih nagrada i teško da je ijedna muzička zvijezda našeg podneblja toliko puta osvajala nagrade za najbolju pjevačicu i hit godine u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Srbiji i šire, kao Nina Badrić", zaključeno je u saopštenju.

Ulaznice za koncert puštene su u prodaju na platformi Entrio.ba, a za nekoliko dana moći će se kupiti i na  fizičkim prodajnim mjestima u Sarajevu - na platou Skenderije i na prodajnom mjestu Artikulacija BKC.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije