Muzika

Nova pjesma Majli Sajrus bi mogla prestići uspjeh hita "Flowers"

Nova pjesma Majli Sajrus bi mogla prestići uspjeh hita "Flowers"
Foto: Youtube/Printscreen | Nova pjesma Majli Sajrus bi mogla prestići uspjeh hita "Flowers"

Majli Sajrus predstavila je novu pjesmu i muzički spot u saradnji s Farelom Vilijamsom pod nazivom "Doctor (Work It Out)", a nakon objave svi pjesmi predviđaju uspjeh hita "Flowers".

Nakon što je nedavno nagrađena prvim Gremijem za svoj hit "Flowers" koji je osvojio top liste širom svijeta, Majli Sajrus predstavila je pjesmu koja je zapravo nastala 2012. godine.

Govoreći za Apple Music 1 Majli i Farel su otkrili zbog čega su toliko čekali da je objave.

"Jednostavno smo znali da je rano. Samo smo znali da smo na putu nečega što nam je dobro... ali smo osjetili da možda okruženje nije spremno za to," rekao je Viliams o odluci da čeka više od decenije da se objavi konačna verzija pjesme.

Numera "Doctor" je prvi put najavljena na Farelovoj reviji brenda Luj Viton za muškarce jesen-zima 2024. u januaru, iako su fanovi prvi put čuli prvobitnu verziju pjesme kada je procurila 2017. godine, prenosi b92.

"Mi jednostavno vjerujemo u tajming i u sve što se dešava kada bi trebalo da se dogodi... samo se činilo da je bilo tako slučajno, i bilo je toliko usklađivanja i toliko trenutaka koji su mi dali do znanja da je sada savršeno vrijeme. Ponekad stvari u našoj prošlosti imaju više smisla u našoj sadašnjosti nego što su ikada imale tada", objasnila je Majli.

U spotu vidimo Sajrus u blistavoj mini haljini kako pleše poput Srede Adams, a njena kosa je u prvom planu. Pjevačica je rekla je da je prateći muzički spot "ono što je ovoj pesmi zaista uvijek trebalo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije