Muzika

Novi album Barbre Streisand

Novi album Barbre Streisand
Foto: N.N. | Novi album Barbre Streisand

“The Music…The Mem''ries…The Magic“naziv je novog albuma koji predstavlja snimak istoimene trijumfalne turneje po Americi, koju je 2016. održala Barbra Strajsend.

Turneja se sastojala iz trinaest koncerata od kojih finalni održan 5.decembra 2016. godine u Majamiju, odakle je i snimak.

Ovo izdanje se pojavljuje u dvije različite verzije-jednostruki disk sa najboljim momentima turneje, kao i dvostruki deluks set na kojem se nalazi snimak čitavog koncerta.

Taj deluks set sadrži snimakl Barbarinog nastupa, ali i njenu priču između pjesama, koje uključuju podsjećanja na snimanje njenih čuvenih kompozicija, filmsku karijeru, rediteljsku karijeru, kao i komentar na činjenicu da se njen prethodni album “Encore:Movie Partners Sing Broadway” obreo na prvom mjestu Billboard liste.

Barbra Strajsend je jedina umjetnica u istoriji koja je imala albume na prvom mjestu različitih lista tokom svih šest decenija svoje karijere. U njenoj diskografiji -52 ploče dostigle su zlatni tiraž, 31 platinasti , a 13 albuma čak višestruko platinaste tiraže. Kao umjetnica-pjevačica, glumica, rediteljka, koncertna pjevačica, producentkinja,autorka i kantautorka, osvojila je sve moguće nagrade, a među njima: dva Oskara, pet Emmyja, pet Golden Globa i 8 Grammy nagrada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije