Muzika

Objavljen lineup Mostar Summer Festa, u prodaji Super Early Bird ulaznice

Objavljen lineup Mostar Summer Festa, u prodaji Super Early Bird ulaznice
Foto: Ustupljena fotografija | Objavljen lineup Mostar Summer Festa, u prodaji Super Early Bird ulaznice

MOSTAR - Dvanaesto izdanje Mostar Summer Festa, koje organizuje Udruga za promicanje urbane kulture u HNŽ, biće održano od 27. do 29. juna na terenu SC Kantarevac i okupiće najaktuelnija imena domaće i regionalne scene.

Kako je navedeno u saopštenju organizatora, od 2013. godine Mostar Summer Fest promoviše festivalsku kulturu u Bosni i Hercegovini, a i ove godine posjetiocima će pružiti jedinstveno muzičko iskustvo.

"Tri festivalska dana bit će ispunjena zabavom i plesom zahvaljujući lineupu koji tvore trap, exyu rock, alt rock, rap, punk, blues i pop izvođači. Publiku u Mostaru će zabavljati 'Galija', 'Zabranjeno pušenje', URBAN & 4, 'Zoster', Laka, Edo Maajka, Marčelo & Band, dok će se po prvi put MSF publici predstaviti Mile Kekin, M.O.R.T., Matija Cvek & The Funkensteins, Hiljson Mandela, Crni Cerak & Lacku, Mimi Mercedez, 'KUD Kuvajt' i 'Jufkamental'", pojasnili su organizatorti.

Dalje navode da je, u rekordnom roku prošle sedmice, rasprodan prvi kontingent Blind Tickets ulaznica po najpovoljnijim cijenama, a od danas su u prodaji Super Early Bird ulaznice po promo cijeni od 49 KM na www.mostarsummerfest.com. "Količina ulaznica je ograničena, a ponuda traje sedam dana ili do isteka zaliha. Zato, požurite i već danas osigurajte svoje festivalske ulaznice uz uštedu od 46 odsto", zaključeno je u saopštenju. 

Sve detaljne informacije zainteresovani mogu pratiti na službenoj stranici festivala te Facebook i Instagram kanalima festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije