Muzika

Poznati finalisti "Moja pjesma, tvoja priča", pobjednika birate vi

Poznati finalisti "Moja pjesma, tvoja priča", pobjednika birate vi
Foto: N.N. | Objavljeni finalisti konkursa "Moja pjesma, tvoja priča"

Kada je krajem aprila ove godine promovisao singl "Greška" sa novog albuma "Četiri ljubavna doba", Dino Šoše odlučio se za nešto drugačiju promociju od uobičajene, pa je objavio konkurs za najbolju priču "Moja pjesma, tvoja priča". Dino je na ovaj način želio ukazati na neraskidivu vezu pisane riječi i muzike, ali i dati svoj doprinos promociji pravih vrijednosti u društvu.

Konkurs je naišao na odličan odjek u javnosti, a u proteklom periodu brojne priče iz regiona pristizale su na Dininu adresu. Izabrati tri najbolje čija se tematika slaže sa stihovima kompozicije "Greška" nije bio nimalo lak zadatak.

"Konkurs je, prije svega, zamišljen kao prilika da kroz pjesmu otkrijemo neoktrivene talente, pokažemo i dokažemo da smo ipak društvo koje nije zaslužilo propadanje, koje mu je, nevremenima u kojima živimo, nametnuto. I bili smo u pravu! Više od 200 radova, koje smo posljednjih par mjeseci primili, jasan su dokaz da među nama žive itekako talentovani, rječiti ljudi, kojima fali prilika da svojim telentom i radom dospiju u prvi plan. Ja sam zaista presretan, jer mi je pripala izuzetna čast da mojim skromnim radom dođem do tih divnih ljudi i tog optimizma, koji njihovo djelo širi", kaže Dino.

U finale konkursa prošle su tri dame: Ivona Grgić, Katarina Vučić i Irina Dobnik, a pobjednicu konkursa, koju očekuje novčana nagrada od 500 evra, određuje broj vaših lajkova na Facebooku. Da biste glasali/lajkovali morate zapratiti Dininu zvaničnu FB stranicu, te lajkovati priču koja vam se najviše dopada. Važno je napomenuti da se neće brojati lajkovi onih koji nisu fanovi zvanične stranice.

Ime pobjednice konkursa "Moja pjesma,tvoja priča" biće objavljeno krajem oktobra na Dininoj zvaničnoj FB stranici.

Pročtajte Ivoninu, Katarininu i Irininu priču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije