Muzika

Održan koncert "Crvene jabuke" na šamačkom keju

Održan koncert "Crvene jabuke" na šamačkom keju
Foto: Srna | Održan koncert "Crvene jabuke" na šamačkom keju

ŠAMAC - Koncert rok grupe "Crvena jabuka" održan je na šamačkom keju, u okviru tradicionalne manifestacije "Šamačko ljeto", koja će biti završena "Danskom školom fudbala".

Direktor šamačkog Centra za kulturu Jasna Marinković istakla je da je sinoćni koncert centralna manifestacija ovog ljeta, ali i uvod u još neke koje će biti održane na keju i obalama rijeka Save i Bosne.

"Organizujemo `Strit bol` na trgu i 11. avgusta `Kotlićijadu` na Jekića jezerima", navela je Marinkovićeva.

Ona je dodala da će se "Šamačko ljeto", čiji je organizator Centar za kulturu, završiti "Danskom školom fudbala" koja se održava dugi niz godina, a uključuje najmlađe sugrađane.

Pjevač grupe "Crvena jabuka" Dražen Žerić Žera naveo je da je koncert u Šamcu trebalo da bude organizovan 18. jula, te da je zbog vremenskih nepogoda odgođen.

"Prvi put nastupamo ovdje i drago mi je da ima mnogo naših fanova. Pjesma je sastavni dio mog života i mi smo tu da i oni budu dio nas, a mi dio njih", naveo je Žerić.

Kao predgrupa na šamačkom keju sinoć je nastupio bend "Apoleon" iz Brčkog.

Opštinska uprava Šamac u saradnji sa Centrom za kulturu već treću godinu zaredom preduzima niz aktivnosti na uređenju šamačkog keja, mjesta na kojem mnogi šamčani vole da provode slobodno vrijeme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije