Muzika

Oglasio se pjevač čija se pjesma čula na koncertu Rammsteina u Beogradu (VIDEO)

Oglasio se pjevač čija se pjesma čula na koncertu Rammsteina u Beogradu (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | Oglasio je pjevač čija se pjesma čula na koncertu Rammsteina u Beogradu (VIDEO)

​Svetski popularna industrial metal grupa Rammstein sinoć je održala drugi zaredom veliki koncert u Beogradu u parku Ušće, a na samom kraju koncerta mogao se čuti i hit čuvenog pjevača Ferida Avdića "Izađi, mala".

Naime, publika je i druge noći bila oduševljena fantastičnim performansom njemačke grupe, te su po završetku koncerta bis zatražili upravo stihovima Feridove pjesme: "Izađi mala, da ti čujem glas, hoću da te vidim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas"

Tim povodom za "Kurir" je pozvao Ferida koji je za nas rekao da se, kada je video snimak, slatko nasmijao.

"Poznat mi je taj video. To se desilo i na jednoj utakmici, Crvena zvezda - Sloboda, a od tada ljudi nerijetko pjevaju 'Izađi mala' kada neko treba da se pojavi na bini ili stadionu. Ponosan sam i na svoju pjesmu i na publiku koja me se uvijek sjeti" rekao je Avdić.

Pjevač ne krije koliko mu je drago što je njegova numera postala kultna.

"To je pjesma iz '85, ali se i dalje sluša i pjeva, čak i mladi koji tada nisu bili ni rođeni, danas pjevaju i znaju za nju. Imam još nekoliko pjesama koje su kultne, bez njih ne prolazi ni jedno veselje."

@f.lezaic najjaci narod na svetu #rammstein #respect #foryou #viral ♬ original sound - f.lezaic

Ferid je otkrio da uskoro planira da i sam obraduje beogradsku publiku koncertom u prestonici Srbije.

"Ako Bog da, u septembru bi trebalo da organizujem jedan kocert u Beogradu. Inače, mnogo volim da dođem u Beograd, a dolazim često zbog gostovanja u emisijama" otkrio je.

Potom se osvrnuo na mlade pjevače koji se stide nastupa u kafanama.

"Svaki pravi pjevač je krenuo u kafani! Mlađi pjevači treba da pređu još mnogo kilometara da bi mogli da znaju ovoliko koliko znamo mi stariji. Meni je čak i draže kada sam neposredniji sa svojom publikom, u nekom restoranu ili na veselju. Pjevač ide tamo gdje ga publika želi slušati, a ne tamo gdje bi on želio da pjeva" rekao je za kraj Ferid, a prenosi "Kurir".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije