Muzika

Ognjen Janković iz "Beogradskog sindikata": Banjaluka je naša druga kuća (VIDEO)

Ognjen Janković iz "Beogradskog sindikata": Banjaluka je naša druga kuća (VIDEO)
Foto: Velibor Tripić | Ognjen Janković iz "Beogradskog sindikata": Banjaluka je naša druga kuća (VIDEO)

BANJALUKA – "Beogradski sindikat", popularni rep sastav iz Srbije, na turneju povodom 25 godina postojanja kreće iz Banjaluke.

Prvi koncert koji ce održati povodom jubileja zakazan je za 23. mart u Sportskoj dvorani "Borik". Tim povodom danas u ovoj dvorani, članovi "Beogradskog sindikata" održali su konferenciju za medije.

 "Nasa ljubavna veza sa Banjalukom traje jako dugo. Prvi sastanak smo imali pre dvadesetak godina u jednom manjem klubu za 150-200 ljudi. Od tada smo imali mnogo sastanaka, a u brak smo ušli 2012. godine, bas ovde u Boriku i to smo snimili sve, kao sto se snima svaka dobra svadba. To je, uz neke koncerte u Beogradu, bio vrhunac naše karijere i mislili smo da ne može bolje, ali Bogu hvala, nastavljamo da se uzajamno volimo i da nizemo uspehe. Verujemo da ce predstojeći koncert takođe biti jedna od kruna naše karijere jer, bez ikakvog zezanja mogu jos jednom da ponovim, Banjaluku osećamo kao drugu kuću. Da se nismo rodili u Beogradu, verovatno bismo se rodili u Banjaluci", rekao je Ognjen Janković, isticuci da odlične reakcije na novi album "Sindikalno prolece", između ostalog, dolaze iz Banjaluke.

Uz 25 godina postojanja Beogradskog sindikata, ovim koncertom biće obiljezeno i 50 godina postojanja Sportske dvorane "Borik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije