Muzika

Onlajn koncert Jovane Raljić i Hafeza Babašahija

Onlajn koncert Jovane Raljić i Hafeza Babašahija
Foto: N.N. | Onlajn koncert Jovane Raljić i Hafeza Babašahija

Kulturni centar Banski dvor u Banjaluci emitoveće večeras na svom YouTube kanalu koncert violinistikinje Jovane Raljić i pijaniste Hafeza Babašahija.

Onlajn koncert umjetnika, koji su koncert održali na prošlogodišnjem Internacionalnom festivalu muzike "Jesenja sonata", biće prikazan u 20.00 časova, najavljeno je iz ove ustanove kulture.

Ovaj koncert peti je po redu u seriji koncerata koje je Kulturni centar Banski dvor započeo da prikazuje sa željom da nastavi kvalitetnu komunikaciju sa svojom publikom i za vrijeme trajanja vanrednih mjera u vezi sa suzbijanjem širenja virusa korona.

Direktor Kulturnog centra Banski dvor Mladen Matović izrazio je zadovoljstvo što se i ovim koncertom promoviše vanserijski domaći umjetnik i violinistkinja, koja je u prethodnih nekoliko godina ostvarila zavidnu internacionalnu karijeru.

Iz Banskog dvora su istakli da su svi koncerti iz ove serije snimljeni u skladu sa najvišim televizijskim normama, u sistemu više kamera i vrhunskoj HD rezoluciji, nakon čega je realizovana posebna audio i video postprodukcija.

Sva koncertna emitovanja moći će se pogledati na zvaničnom YouTube kanalu Banskog dvora https://www.youtube.com/watch?v=lPcQRfhzpu0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije