Muzika

"Osvajači" osvojili trebinjsku publiku

"Osvajači" osvojili trebinjsku publiku
Foto: Vesna Duka | "Osvajači" osvojili trebinjsku publiku

TREBINJE - Gradska uprava i Turistička organizacija Trebinje su, povodom Svjetskog dana turizma, na platou ispred Kulturnog centra u ovom gradu, organizovali koncert popularne kragujevačke rok grupe “Osvajači”, uz pokroviteljstvo firmi “SET d.o.o. – Samit energetike Trebinje” i “MB Production”.

“Osvajači” su koncertom koji je trajao gotovo dva sata osvojili trebinjsku publiku koja je preplavila veliki plato Kulturnog centra, pjevala i plesala uz energične Kragujevčane i pokazala da je “Rock and Roll” itekako živ u ovom gradu.

I sam frontmen “Osvajača” Čipi je nakon svirke istakao da je sve bilo u najboljem redu i da u Trebinju uvijek uživa.

“Bilo je super, sjajno. Mi smo uživali, ali ja sam znao da će to tako i biti. Znao sam da nas publika ovde voli i nama je zaista svirka sa Trebinjcima i Trebinjkama bila pravo zadovoljstvo”, kazao je Čipi.

A da su "Osvajači" zaista uživali u Trebinju vidjelo se, ne samo po njihovom energičnom nastupu, već i dan ranije, u obilasku grada.

"Koliko smo u svemu uživali to se zaista i videlo, iako je naročito zadovoljstvo kada svi pevaju s vama i kada vam se zaista raduju", dodao je on.

Napominjući da ovo nije njihov prvi nastup u Trebinju, te da su uvijek u ovom gradu dobro primljeni, dodaje da će se uvijek rado odazvati pozivima za ovakve svirke.

"Zadnji put smo u Trebinju nastupali pre dve-tri godine, na ovdašnjem velikom i prdivnom moto skupu i naravno da ću uvek ponovo dolaziti u ovaj predivni grad", dodao je na kraju.

Osim svojih starih i novih hitova, “Osvajači” su izvodili i neke pjesme grupe “Smak” koja je takođe iz Kragujevca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije