Muzika

Osvojite ulaznice za sarajevski Beer Fest

Osvojite ulaznice za sarajevski Beer Fest
Foto: N.N. | Osvojite ulaznice za sarajevski Beer Fest

Vesela Jäger ekipa spremna je za još jednu festivalsku avanturu u Sarajevu.

Sedmi Beer Fest koji će se održati od 21. do 23. juna na sarajevskoj Zetri, začiniće nastupi domaćih i regionalnih zvijezda.

Letu Štuke, TBF, Crvena Jabuka, Elemental, samo su neka od imena koja će užariti atmosferu, a druga noć Festa rezervirana je za nastup svjetski poznatog Faithless DJ seta.

Vrele ljetne noći i provod u dobrom društvu začiniće na – 18 ˚C savršeno rashlađen Jägermeister koji će gosti festivala pronaći u Jäger zoni.

Deer&Beer odnosno savršeno ohlađeni  Jäger shot i pivo, kombinacija pomješana sa dobrom muzikom u dobrom društvu, idealan je recept za uvod u ljetne festivalske avanture.

Nazdravljanja neće nedostajati, budući da je ova godina specijalna za sve ljubitelje ovog njemačkg likera. Naime, 20-ta obljetnica u našoj zemlji razlog je za slavlje stoga je Jägermeister za ljeto spremio mnogo zanimljivih sadržaja.

Želiš li i ti uživati u omiljenom likeru, sa društvom na Festivalu potrebno je da pošaljete svoje podatke na mejl [email protected], a portal "Nezavisnih" će dvoje najbržih nagraditi sa po dvije ulaznice za ovaj vrhunski trodnevni događaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije