Muzika

Otvoren festival piva "Beer fest"

Otvoren festival piva "Beer fest"
Foto: Ilustracija | Otvoren festival piva "Beer fest"

BEOGRAD - Beogradski tradicionalni festival "Beer fest" otvoren je večeras na Ušću nastupom grupe "Aerodrom", a do nedjelje, 19. avgusta, posjetioce očekuje oko 60 koncerata na tri bine.

Na glavnoj bini, osim "Aerodroma", večeras nastupaju i "Riblja čorba", "Partibrejkers" i "Six Pack", a nastup Rošin Marfi najavljen je za ponoć na "Inovejšn stejdžu".

Posjetioci su počeli da pristižu prije 20.00 časova, a u dijelovima Novog Beograda nešto prije toga počela je da pada jaka kiša, prenose mediji.

Organizatori festivala istakli su da je "Bir fest" najmasovniji festival u Srbiji i da je za srpsku prestonicu važan prevashodno zbog turizma, ali i zbog pozitivnog imidža Beograda.

Ulaz na festival je besplatan, a beogradski "Beer fest" jedan od dva besplatna festivala u Evropi, iako se godišnje održi oko 200 velikih muzičkih festivala.

Narednih večeri na "Beer festu" će nastupiti dr Nele Karajlić, britanski bend "Strenglersi", kao i Ida Prester sa sastavom "Lolobriđida".

Publika će moći da čuje i bendove "Rimljani ite doma", "Popečitelji", "Zoster" i Đorđe Miljenović bend, "Van Gog", "Gobline", "Frajle", kao i "Neverne bebe", "Pilote", "Inspektora Blažu i Kljunove", kao i mnoge druge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije