Muzika

Ozi Ozborn otkazao sve predstojeće nastupe

Ozi Ozborn otkazao sve predstojeće nastupe
Foto: Printscreen/YouTube | Ozi Ozborn otkazao sve predstojeće nastupe
N.N.

​Pjevač Ozi Ozborn otkazao je sve svoje predstojeće nastupe dok se oporavlja od operacije kičme, javljaju svjetski mediji.

Fanove je šokirala vijest da je 74-godišnjem rokeru je 2020. dijagnostifikovana Parkinsonova bolest i posljednjih godina se bori sa raznim zdravstvenim problemima.

Ozborn je trebalo je da započne svoju evropsku turneju u maju, prvobitno zakazanu za 2019. godinu, a zatim je tri puta pomjerio, da bi je sada zvanično otkazao zajedno sa svim drugim datumima u budućnosti.

Ozi se tim povodom obratio svojim fanovima na Instagramu.

"Ovo je vjerovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da podijelim sa svojim vijernim fanovima. Kao što svi možda znate, prije četiri godine, ovog mjeseca, imao sam veliku nesreću, gdje sam oštetio kičmu" napiso je Ozborn i naglasio da je njegova jedina želja za ovo vrijeme je bila da se vratim na scenu.

"Moj glas je u redu. Međutim, nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih sesija fizikalne terapije i nedavno revolucionarnog kiberničnog (HAL) tretmana, moje tijelo je još uvijek fizički slabo", poručio je Ozborn.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije