Muzika

Pratite nas na Google news

"Parni valjak" 29. novembra u Banjaluci

"Parni valjak" 29. novembra u Banjaluci
Foto: Facebook | "Parni valjak" 29. novembra u Banjaluci
N.N.

Koncert grupe "Parni valja" održaće se 29. 11. 2019. godine, s početkom u 20.00 časova, u Sportskoj dvorani Borik u Banjaluci.

Prvi nastup Parnog valjka bio je 29. 11. 1975. godine, te se najavljeni koncert organizuje u okviru turneje "Runda 44",  kojom rok legende proslavljaju 44 godine od osnivanja.

Naslov turneje "Runda 44" proizašao je iz stiha pjesme "Kad nemaš kud",  s novog albuma "Ne znam koja runda, al’ još uvijek stojim", te predstavlja omaž bogatoj muzičkoj istoriji i pjesmama koje publika i danas  prepoznaje.

 "Runda 44“ je izraz iz sportskog žargona za našu 44. godinu i upornu borbu na sceni”, izjavili su članovi grupe.

Organizator koncerta je agencija Star Travel & Much More, koja je jedna od vodećih agencija za organizovanje korporativnih događaja, koncerata i festivala u regionu.

Koncert u sklopu turneje "Runda 44" je izuzetno tehnički zahtijevan projekat, na visokom produkcijskom nivou, te članovi benda i tehnička ekipa najavljuju da će banjolučkoj publici osigurati najbolju zabavu.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u prostorijama Star Travela, ulica Jevrejska 6, na prvom spratu, te putem online sistema kupikartu.ba.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije