Muzika

Pjevačica iz Bijeljine prva na YouTube listi

Pjevačica iz Bijeljine prva na YouTube listi
Foto: N.N. | Pjevačica iz Bijeljine prva na You Tube listi

Novo vrijeme donijelo je i popularnost novim muzičkim pravcima, te su u posldednje vrijeme platforme poput YouTube postale osnovno mjerilo koliko je neka pjesma ili izvođač dobar.

Imajući u vidu da je za samo nekoliko dana otkako je snimila dva miksa pjesama baziranih na obradama trenutnih hitova, postala među prvim izvođačima na trending listi, može se reći da je Aleksandra Ristić iz Bijeljine sa svojim kolegama iz Matrix benda ostvarila svoj san.

Biti viralan na You Tube platformi i imati nekoliko hiljada pregleda je želja većine onih koji tek grade svoje muzičke ili bilo koje druge priče. Imati za samo nekoliko dana preko milion pregleda i postati prvi na trending listi je nešto što je jako teško postići. Ipak za Aleksandru Ristić I Matrix bend iz Bijeljine san je postao java, a milionski pregledi njihovih poslednjih “mashup”  varijanti poznatih hitova postali su prepoznatljivi u svim klubovima.

Ko sluša rep muziku bilo staru ili nove verzije, jasno zna da je teško postići brzinu pjevanja, a i sama Aleksandra priznaje da nije bila sigurnana početku, ali da je ipak uspjela da postigne željeni efekat i da se to pokazalo dobro potvrđuju i reakcije publike.

Aleksandra je dugo sa svojim bendom prisutna na sceni, imaju kvalitetne spotove i polako, ali sigurno grade svoj status na muzičkom nebu. Iako je popularna nova muzika Aleksandra kaže da ipak bez klasičnih narodnjaka nema provoda.

Alaksandra kaže da će nastaviti da se trudi da obraduje publiku novitetima, a u narednom periodu od njih možemo očekivati neka nova iznenađenja.

BN TV

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije