Muzika

Počela prodaja specijalnih paketa ulaznica za Exit

Počela prodaja specijalnih paketa ulaznica za Exit
Foto: Ilustracija | Počela prodaja specijalnih paketa ulaznica za Exit

Proslava 20. godišnjice Exit festivala biće održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nastupe su već potvrdila neka od najvećih svjetskih i regionalnih imena, poručuju organizatori.

Pored imena kao što su David Guetta, Eric Prydz b2b Four Tet, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz i Paul Kalkbrenner, Tyga, Solomun, Denis Sulta, DJ Topic, Robin Sćulz, Asaf Avidan, Satori, Boris Brejća, Honey Dijon, Hot Since 82, Meduza, Paul van Dyk, Artbat i Sheck Wes, nastupiće i hitmejker Robin Sćulz, vodeći njemački DJ i producent, zatim izuzetno cijenjeni holandski umjetnik srpskog porijekla Satori live i nadolazeća house zvijezda Ece Ekren, te niz domaćih izvođača koji zaokružuju program omiljene progresivne trance bine Gaia Trance Xperiment.

Line up Gaia Trance Xperiment bine pojačavaju Modern8 Live, Magnetik Live, Zyce Live, Flegma Live, Ectima Live, Pura, Stole, Zarma, Vlada, Buca i Filip Nikolaević, TeToure, Lazanya B2B DJ Lyabidelic i DJ Albert, koji se pridružuju već ranije objavljenim Imaginariumu Live, Pionu Live, i DJ-ima Aquapipeu, DaPEACEu, Mandi, Moži i Chedi, navodi se.

Ujedinjeni festivali Srbije, koje predvode EXIT, Beerfest, Lovefest, Arsenal fest i Nišville, pokrenuli su, inače, nacionalnu kampanju za vakcinaciju, u čijem su fokusu mladi, kako bi se došlo do cilja, a on je da prije 21. juna više od 50 odsto punoljetnog stanovništva Srbije bude vakcinisano, navode organizatori.

Kampanja, koja je realizovana uz podršku nacionalne platforme "Srbija stvara", Ministarstva zdravlja i gradova Beograda i Novog Sada, djeluje u dva pravca: "Neću više da igram/vrtim/sviram sam(a)", koji je namijenjen onima kojima nedostaju festivali i "Ima li neko bolju ideju", namijenjenog onima koji nisu sigurni da je vakcinacija najbolji put za izlaz iz pandemijske krize, dok je zajednički naziv obje kampanje "Vakcinacija je jedini način da ponovo budemo zajedno".

Po protokolu koji su nedavno predstavili vodeći srpski muzički festivali, na takve će manifestacije moći da uđu vakcinisani, oni koji imaju potvrdu da su preležali kovid-19 ili posjeduju negativan PCR ili antigenski test.

Ograničen kontingent ulaznica po promo-cijeni od 6.990 dinara i uz uštedu od 40 odsto nalazi se u prodaji.

Ulaznice kupljene za izdanje 2020. važe za ulaz na ovogodišnji festival, a pokrenuta je i popularna akcija "Kupi 4, zgrabi 5", koja će biti dostupna do isteka zaliha.

Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica po cijeni od 1.990 dinara, uz 50 odsto popusta, biće u prodaji od 1. juna u podne.

Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične strane festivala, kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije