Muzika

Počeo novi krug prijava za "Novo ime"

Počeo novi krug prijava za "Novo ime"
Foto: N.N. | Počeo novi krug prijava za "Novo ime"

Počeo je novi krug prijava za konkurs "Novo ime", gdje takmičari imaju priliku da osvoje nagradu do 5.000 KM.

Sonja Marković iz Foče je svoju virtuoznost na klaviru pokazala na međunarodnim takmičenjima širom Evrope. Adnan Selimović iz Prnjavora je na korak da ostvari svoj životni san te na policama knjižara ugleda svoju prvu zbirku poezije. Helena Ostojić iz Banjaluke će svojim saksofonom oduvati sve stereotipe i postaviti nova pravila igre.

Isidora Cvijetić iz Srpca uskoro kreće putem Estonije da plesnim cipelicama i pokretima osvoji srca žirija jednog od najvećih svjetskih takmičenja.

Ko je sljedeći? Od subote, 16. juna, pa sve do nedjelje, 1. jula, na www.novoime.com traje potraga za novim pričama vrijednim prepričavanja. Najbolji u ovom takmičenju će biti nagrađen novčanom podrškom do 5.000 KM, ali će dobiti i savjetodavnu podršku na putu ka ostvarenju životnog sna.

Jedini uslov za prijavu jeste mjesto prebivališta u Republici Srpskoj i broj godina koji se kreće u rasponu između 16 i 30. Više informacija o najavljenom takmičenju i nagradama zainteresovani kandidati mogu pronaći i na oficijalnoj Facebook stranici "Novo ime".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije