Muzika

Pogledajte Nektar OK Fest aftermovie

Pogledajte Nektar OK Fest aftermovie
Foto: N.N. | Pogledajte Nektar OK Fest aftermovie

Ovogodišnji Nektar OK Fest održan je 12/13/14 jula na Tjentišu, a mnogi se još uvijek prisjećamo najljepših trenutaka i uspomena sa festivala.

Mnogobrojna publika imala je priliku da uživa u nastupima poznatih bendova kao što su "Goblini", "Brkovi", "Pips, Chips & Videoclips", "Partibrejkers" a najveća zvijezda svakako je bilo škotski bend "Franz Ferdinand".

Osim muzičkog programa, održane su i promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avanturu rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjeta nekim od najljepših vidikovaca u nacionalnom parku.

Utiske i atmosferu sa ovogodišnjeg Nektar OK Fest-a možete pogledati u official aftermovie za 2019. godinu

Jedinstvena OK avantura 2020. godine, svim ljubiteljima zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja vrata će otvoriti 17/18/19 jula, kada nas na Tjentištu očekuje sedmo po redu izdanje Nektar OK Festa.

"U prethodnim godinama izgradili smo povjerenje i podršku najvjernije festivalske OK publike, a sa novim sadržajima, programom, i jedinstvenošću ovog prostora koji mnoge ostavlja bez daha, zaslužujemo povjerenje novih posjetilaca, koji nam dolaze iz regije, Evrope i svijeta", rekli su organizatori.

Sve novosti i najave za 2020. godinu možete pogledati na zvaničnoj stranici festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije