Muzika

Pogledajte festivalski program: Na Tjentištu muzika i dan uoči "OK festa"

Pogledajte festivalski program: Na Tjentištu muzika i dan uoči "OK festa"
Foto: Facebook/OK fest | Pogledajte festivalski program: Na Tjentištu muzika i dan uoči "OK festa"

Deveto izdanje "Nektar OK festa" počinje u petak na Tjentištu, a kako saopštavaju organizatori, kamp će za sve posjetioce biti otvoren već dan ranije.

"Očekuje nas mnoštvo raznovrsnih sadržaja, pozitivne energije, zabave i sve to u jednoj od najljepših festivalskih lokacija u regiji - Nacionalnom parku Sutjeska. I ove godine OK kamp otvaramo dan ranije - u četvrtak, 13. jula, od 12 časova, uz jednu novinu, a to je da svi oni koji dođu da zauzmu svoje mjesto u festivalskom kampu i pripreme se za početak trodnevne OK avanture istog dana očekuju večernji nastupi na Sky Cola OK stageu 'Killo Killo banda' od 21 čas i benda 'Koikoi' od 22.45", javljaju organizatori devetog "OK festa".

Prvi festivalski dan, podsjećaju oni, započinje na Sara OK Summer stageu uz DJ program Rezident DJ-a i Kristijana Molnara, potom slijedi nastavak programa na Sky Cola OK stageu u OK kampu uz "Repetitor", "Kanda, Kodža i Nebojša", TBF.

"I ove godine program OK Cinema zone realizuje se u saradnji sa Festivalom muzičkog dokumentarnog filma Dok'n'Ritam (D'N'R). Prve večeri na programu je bio dokumentarni film 'Bure bareta'. Večernji sati na VISA Main stageu rezervisani su za odličan program i atmosferu za koju će se pobrinuti Kralj Čačka, Mile Kekin, Goran Bare i "Majke" te Dr Nele Karajlić. Za one najizdržljivije slijedi program na OK after partyju u kampu uz OXIA i Kristijana Molnara", navode organizatori festivala.

Drugog dana, naveli su u nastavku, program počinje od 12 časova kraj bazena uz Nicka Curlyja i Mladena Tomića.

"Za one koji drugi festivalski dan žele da započnu u nešto mirnijem ambijentu u našoj chill zoni od 12 na programu je Joga by SARA. Od 14 časova u OK Book zoni održaće se promocija drugog dijela knjige Dr Neleta Karajlića 'Solunska 28'. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Sky Cola OK stageu pobrinuti 'Obojeni program', 'Del Arno Band', 'Elemental'. OK Cinema zona druge festivalske večeri donosi film 'Protest u zemlji karijesa'. Groznica subotnje večeri očekuje vas na VISA Main stageu uz 'Artan Lili', Konstraktu, 'Bombaj štampu', Gibonnija... Po završetku programa selimo se u OK kamp na after party da uz Mladena Tomića i Leu Dobričić dočekamo još jednu zoru na Tjentištu", podsjećaju na program drugog dana iz Organizacije "Nektar OK festa".

I treći festivalski dan, javili su dalje, započinje u odličnom ritmu.

"Energiju ćemo tako redom vratiti na Sara OK summer stageu uz Skin2Skin aka Lea Dobričić i Sinišu Tamamovića, uz mali predah u OK Book zoni, gdje se družimo sa Igorom Marojevićem na promociji njegovih izdanja. I trećeg festivalskog dana tačno u podne uživamo u zoni Joga by Sara. Od 13.45 smo na Sky Cola OK stageu uz fenomenalni završetak dnevnog programa za koji su zaduženi 'Detour', DLM te Smoke Mardeljano. U OK Cinema zoni treće festivalske večeri očekuju nas projekcije: 'Rainey' i 'Teški hor'. U samom finišu na VISA Main stageu uživamo uz 'Zoster', Darka Rundeka & Ekipu, 'Sve barabe' i 'Brkove'. Završnicu devetog 'Nektar OK festa' provešćemo uz Nakadiu i Sinišu Tamamovića na OK after partyju", javljaju iz "Nektar OK festa" uz poruku publici da uz kamp opremu ne zaborave da ponesu dobro raspoloženje i pozitivnu energiju.

Festivalski paket OK kamp, naveli su na kraju, biće dostupan i na recepciji OK kampa tokom svih dana trajanja festivala, kao i ulaznice za Visa main stage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije