Muzika

Pogledajte novi spot "Halo" Dine Šoše

Pogledajte novi spot "Halo" Dine Šoše
Foto: N.N. | Pogledajte novi spot "Halo" Dine Šoše

​Nakon što je u martu ove godine predstavio singl "Vrati nama nas", mostarski kantautor svoju je publiku odlučio obradovati još jednim singlom, ali i spotom.

Pjesma "Halo" treća je ekranizirana numera sa albuma "Anhedonija", a glavna uloga u spotu povjerena je šarmantnom, pomalo smotanom, ali nadasve neodoljivom medi.

Inače i tekst i muziku pjesme "Halo" potpisuje Dino, a kako kaže, namjera mu je bila napisati toplu i iskrenu pjesmu koja govori o nadi i očekivanjima onih čija osjećanja prema voljenoj osobi ne umiru.

"Pjesma govori o čovjeku čija je nada neuništiva. Ta nada odbija da umre iako bi, možda, njena smrt značila neki novi početak. Nostalgija, koja je često zaslužna i za dobra osjećanja i raspoloženja, može nekad postati teret, kočnica na nekom putu. Ipak, moja namjera bila je da napravim  toplu i iskrenu pjesmu u čijem ogoljenom refrenu postoji topla i iskrena poruka..., „Samo htio sam reći, da sa druge strane, neko te još uvijek čeka...", kaže Dino.

Snimanje ovog romantičnog spota povjerio je produkcijskoj kući "Tropical Lifesun" i reditelju Ljubi Radojeviću, provjerenoj ekipi koja je snimila i spot za pjesmu "Budi tu". Glavna ženska uloga pripala  je Sari Stojanović. A radnja spota dešava se na beogradskim ulicama.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije