Muzika

Poznati glumac snima rep album

Poznati glumac snima rep album
Foto: Ilustracija | Poznati glumac snima rep album

Britanski glumac Tom Hardi bi uskoro mogao da osvoji i muzičku industriju.

Zvijezda filma "Pobješnjeli Maks", 40-godišnji Tom Hardi, snima hip-hop album zajedno sa muzičkim producentom Samom Vilijamsom, saznaje britanski "San". 

Ova vijest je mnoge iznenadila, s obzirom da je malo poznato da se glumačka zvijezda u svojim tinejdžerskim danima bavio repovanjem, što je potvrdio i izvor blizak magazinu.

"Tom je još od dječačkih dana osjećao veliku strast prema rep muzici. Iako je zanemario pisanje pjesama nedavno je odlučio da se ponovo pokrene, a sve zahvaljujući bliskom prijateljstvu sa muzičkim producentom Samom", rekao je neimenovani izvor.

Kako je poznato, Tom i Sam ovih dana vrijedno rade na izboru pjesama za album. Iako je glumac još uvijek nesiguran oko objavljivanja i predstavljanju svoje muzike, velika imena poput produkcijeske kuće Vorner Bros su zainteresovani za njegov rad. 

"Postoji velika mogućnost da ove pjesme dostignu vrh muzičkih lista", dodao je izvor.

Inače, Tom Hardi je u intervju za "BBC" 2011. godine govorio o svojim prvim koracima u muzici. Kako je istakao tada, on je u 14. godini počeo da se bavi ovim muzičkim pravcem, a imao je čak potpisan ugovor za ploču.

“Nekada sam bio sa tipom koji je bio menadžer Lile Džejms, kao i Lorin Hil, Prasu, The Fugees i tako dalje. Radio sam sa producentima koji su dobili Gremi, kao što su Voren Rajker i Gordon Vilijams. Snimio sam tonu stvari, ali nikada ništa nije objavljeno", kazao je Hardi svojevremeno. 

Iako su mnogi obožavaoci Hardija mislili da je njegova muzika izgubljena, Tomijev mikstepj, snimljen pod pseudonimom "Tommy No. 1", pojavio se na servisu Bendkemp (BandCamp) sa linkom na Saund klaudu (SoundCloud).

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije