Muzika

Preko 50 sati najbolje zimske žurke uz "Nektar" pivo

Preko 50 sati najbolje zimske žurke uz "Nektar" pivo
Foto: N.N. | Preko 50 sati najbolje zimske žurke uz „Nektar“ pivo

Banjalučka pivara sa svojim najpoznatijim brendom „Nektar“ pivom, stala je iza još jednog muzičkog događaja, "Festivala 84“, čije premijerno izdanje očekujemo u periodu od 15. do 18. marta 2018. godine na Jahorini. Organizator jedinstvenog festivalskog zimovanja je EXIT tim koji najavljuje preko pedeset sati neprekidne žurke na ukupno pet dnevnih i noćnih bina raspoređenih na nekoliko lokacija Olimpijskog centra Jahorina.

“Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da podržimo 'Festival  84', za koji se nadamo da će u narednim godinama postati tradicionalan. U prilog tome govori činjenica da EXIT tim već od prve godine na olimpijsku ljepoticu dovodi neka od najaktuelnijih svjetskih zvijezda uz vodeća regionalna i domaća imena. Podrškom ovom događaju omogućićemo ljubiteljima Nektar piva da na najboljoj zimskoj zabavi uživaju uz svoje omiljeno pivo“, izjavila je PR menadžer Banjalučke pivare Milka Stanivuković ukazujući na značaj ovakvog muzičkog događaja koji predstavlja odličan način promocije Jahorine, zimskog turizma i domaćih kompanija, poput Banjalučke pivare.

"Festival 84 je najmlađi u našoj velikoj Exitovoj festivalskoj porodici i osobito nam je drago što sezonu u 2018. otvaramo baš na olimpijskoj Jahorini, uz podršku Banjalučke pivare kao partnera festivala", izjavila je Bojana Kozomora, PR menadžer EXIT festivala.

Na glavnoj festivalskoj bini, „Olympic Main Stage“, nastupaće neka od najvećih imena svjetske elektronske scene, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, ali i regionalne zvijezde poput Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Van Gogh, Zli Jay i Jung B.

"Banjalučka pivara priprema i brojna iznenađenja svim posjetiocioma 'Festivala 84', jer uz najbolje pivo želimo da zajedno sa EXIT timom, brojnim svjetskim, regonalnim i domaćim izvođačima priredimo zabavu za pamćenje“, dodala je Stanivukovićeva i pozvala posjetioce da učestvuju u zanimljivim aktivacijama na nekom od „Nektar“ corner-a "Festivala 84“, ali i da budu uz „Nektar“ stranice na društvenim mrežama.

"Festival 84“ biće otvoren dnevnim partijem u četvrtak, 15. marta, a narednog dana počinje prava olimpijska žurka koja će trajati sve do nedjelje 18. marta. Dnevne žurke održavaće se na ski stazama, a tokom noći u montažnom objektu ispred Hotela „Bistrica“, ali i drugim zatvorenim lokacijama.

Posljednji dan biće rezervisan za žurku zatvaranja, sa kojom će ujedno i zvanično biti zatvorena zimska sezona u Olimpijskom centru Jahorina.

Promo žurka “Festivala 84”, u saradnji sa Banjalučkom pivarom i klubom “Rudi”, održaće se 9. marta 2018. godine. Više o "Festivalu 84“ možete pronaći na zvaničnoj stranici festivala, kao i na Facebook fan page-u Nektar piva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije