Muzika

Preminula Ajriš Grinsted

Preminula Ajriš Grinsted
Foto: Twitter / Printscreen | Preminula Ajriš Grinsted

Pjevačica Ajriš Grinsted umrla je u 43. godini. Vijest o smrti članice poznate R&B frupe "702" saopštila je njena sestra.

"Sa velikom tugom moram da vas obavijestim da je moja prekrasna sestra i prijateljica preminula večeras", napisala je sestra pjevačice, Lemiša Grinsted sinoć na Instagramu.

Potom je poručila:

"Vodila je dugu bitku i konačno je u miru. Ta djevojka je bila sjajna kao zvijezde! Krasila ju je i unutrašnja i spoljašna lepota".

Pjevačica Ajriš Grinsted i njena sestra bile su dvije od tri članice pomenute grupe. Lemiša je dodala da će zauvijek biti srećna što je sa sestrom dijelila scenu tako dugo.

Na Instagram profilu grupe objavljeno je prošlog decembra da će se pjevačica Ajriš Grinsted povući zbog zdravstevnih problema.

Ajriš je 2008. doživela tragediju kada je umrla njena sestra bliznakinja Ojriš, u 27. godini. Uzrok je bilo otkazivanje bubrega. A uzrok smrti Ajriš Grinsted još nije saopšten.

Grupa "702" debitovala je 1996. pesmom “No Doubt”. Objavila je singl "Steelo" koji je postao tematska pjesma za crtani film Cousin Skeeter". Njene numere mogle su se čuti i u filmovima "Good Burger" i "Little Stuart", piše "Page six".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije