Muzika

Preminuo Ibrahim Hajradinović Ibro

Preminuo Ibrahim Hajradinović Ibro
Foto: Print Screen/Youtube | Preminuo Ibrahim Hajradinović Ibro
N.N.

Ibrahim Hajradinović Ibro, pjevač iz Skoplja i ovogodišnji takmičar šou programa "Nikad nije kasno", preminuo je danas u 60. godini.

Vijest o iznenadnoj smrti potvrdili su njegovi prijatelji koji su istakli da se godinu dana nakon operacije pankreasa borio kao lav.

"Borio se iz sve snage do kraja, ali na žalost nije izdržao – izjavili su i dodali da će na vječni počinak biti ispraćen u utorak", piše “Grand Online”.

Ibrahim je prošle nedjelje nastupao u takmičenju gdje je istakao da je zahvaljujući emisiji ponovo dobio volju za životom, ali i želju za pjesmom.

"Ibro je jedan od pobjednika ovog serijala, svaki njegov nastup definitivno pokazuje da je na pravom mjestu i da je pravi borac- prokomentarisao je tada Saša Milošević Mare, dok je Sanja Vučić oduševljeno rekla da joj se dopada način na koji Ibro doživljava takmičenje".

Hajradinović je rođen u Sjenici 1962. godine. Pjevanjem je počeo da se bavi 1983. godine kada je učestvovao i pobijedio na poznatom pjevačkom takmičenju "Raspjevana jesen". Kao nagradu dobio je da snimi pjesmu, ali to nikada nije iskoristio.

Pred njim je bila uspješna muzička karijera, ali su ga je očigledno poročan, buran život i velika ljubav prema novcu sputale da ostvari sve ono o čemu je u mladosti maštao.

"Nikad nisam bio dobar kockar, to je problem, a volio sam kao stoka", priznao je Ibro koji je tokom života zarađivao veliki novac, ali je znao za dan da potroši sve do posljednje pare.

Prije godinu dana imao je operaciju pankreasa zbog koje je smršao čak 40 kilograma, ali je zbog takmičenja dao obećanje da će se vratiti na staro. U drugom krugu pohvalio se da se ugojio 4 kilograma, kao i da tu ne planira da se zaustavi.

Bio je razveden već 10 godina i iza sebe je ostavio neutješne tri kćerke i unuku, piše Blic.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije