Muzika

Pratite nas na Google news

Preminuo frontmen benda "Bezobrazno zeleno"

Preminuo frontmen benda "Bezobrazno zeleno"
Foto: YouTube | Preminuo frontmen benda "Bezobrazno zeleno"
N.N.

Frontmen benda "Bezobrazno zeleno" Bojan Vasić preminuo je juče. Od poznatog muzičara se oprostio Dejan Cukić u potresnoj objavi na Facebooku.

"Kakav je užasan dan bio juče! Tek što sam se povratio od šoka zbog tragedije dragog dugogodišnjeg poznanika Grua, saznao sam da nas je napustio još neko veoma blizak", napisao je Dejan.

"Bojan Vasić, poznatiji kao Vasa Zeleni, bio je vođa i idejni tvorac grupe 'Bezobrazno Zeleno'. Počeli su sa +Bežim niz ulicu', imali su hit 'Gibaj se' i, naravno, nezaboravne 'Bombardere'... Vasa je bio jedan od glavnih saradnika na prvom albumu 'Spori ritam'. Snimili smo njegovu 'Diraš me pakleno', a napisao je još nekoliko tekstova za tu ploču, uključujući i naslovnu 'Spori ritam', pa je tako, na neki način, postao kum benda koji traje već 32 godine... pronašao sam (jedva!) na YouTube-u spot za pesmu 'A šta da radim' gdje je Vasa svirao bas umjesto Branka Isakovića, (tada na nekoj turneji po Rusiji)... Počivaj u miru Kume, prijatelju... Hvala ti za sve", napisao je Cukić.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije