Muzika

Produženo glasanje za MAC nagrade

Produženo glasanje za MAC nagrade
Foto: N.N. | Produženo glasanje za MAC nagrade

​Bliži se kraj prvog kruga glasanja za nagrade "Bioxgn MAC", a interesovanje glasača je premašilo sva očekivanja: više od milion glasova dosad je pristiglo putem sajta musicawardsceremony.com. Glasači iz svih zemalja svijeta dali su glasove svojim favoritima, raspoređenim u 17 kategorija.

Zbog ogromnog interesovanja prvi krug glasanja biće produžen do 15. januara, a svi koji su dosad glasali dobijaju mogućnost za još 10 glasova po kategoriji, najavljuju organizatori. Trenutno je u konkurenciji više od 600 numera, a najbolje rangirane prema glasovima publike ulaze u drugu fazu glasanja.

Druga faza glasanja za "Bioxgn MAC" donosi i jednu novinu - novu kategoriju. Pratioci MAC Instagram profila do 15. januara mogu nominovati svoju omiljenu YouTube zvijezdu, a u drugom krugu glasanja i nominovani iz te kategorije nadmetaće se za prestižno MAC priznanje. Kategorija YouTube zvijezda uvodi se kao podrška mladim izvođačima koji nisu stariji od 21 godine, a Instagram pratioci koji ih nominuju dobijaju mogućnost da osvoje Exclusive VIP ulaznice za ceremoniju 27. januara u beogradskoj "Štark areni".

Glavni partner MAC manifestacije je kozmetika "Bioxgn", a događaj se održava u organizaciji "Skymusica" i CEBEF-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije