Muzika

Proglašeni pobjednici "Nikad nije kasno"

Proglašeni pobjednici "Nikad nije kasno"
Foto: Prentscreen | Proglašeni pobjednici "Nikad nije kasno"

U finalnoj emisiji četvrte sezone "Nikad nije kasno", nakon napetog glasanja žirija, proglašeni su pobjednici najemotivnijeg muzičkog takmičenja koje je za kratko vrijeme osvojilo region.

Bejhan Ramov je pokupio je najviše glasova publike koja ga je podržala u SMS glasanju, a statuu mu je uručila Lepa Brena.

“Moram da te poljubim i da ti od srca čestitam na sjajnom pevanju i nastupu”, poručila mu je jedna od najvećih muzičkih zvijezda na domaćim prostorima, a Bejhan je dao obećanje da će bataliti građevinu i da će se posvetiti pjevanju.

Lenče Kukić trijumfovala je u kategoriji Facebook glasanja, a nagradu joj je uručila Dragana Mirković.

“Hvala svima koji su glasali za mene. Još sam pod utiscima, ali mogu da vam kažem da se moj ovde neče završiti, ja ću i dalje nastaviti da sanjam i da iznenađujem publiku”, poručila je Lenče.

Nakon glasanja žirija, koji su činili: Saša Milošević Mare, Lepa Brena, Aco Pejović i Dragana Mirković, kao i 20 članova žirija koji su glasali u live uključenju, Lenče Kukić proglašena je dvostrukom pobednicom. Naime, ova finalistkinja ponijela je pobjedu i od stručnog žirija, a statuu joj je uručio Saša Milošević Mare.

“Još jedan pobednički trofej ove večeri. Želim ti sve najbolje”poručio joj je Mare.

Za kraj, pobjednici su pozirali i slavili sa žirijem na grandioznoj sceni, a osmjehe i uzbuđenje uopšte nisu krili.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije