Muzika

Prolongiran festival: "ŠA fest" i "ŠA ulica" sljedeće godine

Prolongiran festival: "ŠA fest" i "ŠA ulica" sljedeće godine
Foto: N.N. | Prolongiran festival: "ŠA fest" i "ŠA ulica" sljedeće godine

Povodom najnovijih odluka i propisanih mjera koje je 20. jula 2020. godine donio Republički štab za vanredne situacije, a kojima se zbog nepovoljne epidemiološke situacije u RS javni skupovi ograničavaju do 50 ljudi na otvorenom prostoru uz obavezno nošenje maski, "ŠA fest" je primoran da planirani program "ŠA ulice" odgodi za 2021. godinu, kao što je slučaj i sa ranije odgođenim "ŠA festom", koji je trebalo da bude održan u Prijedoru 31. jula i 1. avgusta ove godine.

"Nakon pomjeranja 'ŠA festa' nadali smo se da ćemo svoju publiku počastiti sjajnim programom u glavnoj prijedorskoj ulici. Dogovorili smo najbolje izvođače i planirali odlične, nesvakidašnje sadržaje. Nažalost, cijeli program 'ŠA ulice', kao što je slučaj i sa 'ŠA festom', zbog najnovijih mjera moraćemo pomjeriti za 2021. godinu", saopštio je "ŠA fest" tim.

Na ovogodišnjem "ŠA festu" i u "ŠA ulici" sa novim festivalskim zonama i pozornicama,  između ostalih, trebalo je da nastupe: "Goran Bare i Majke", "Hladno pivo", Metodi Hristov, Valentino Kanziani, Marko Nastić, Dejan Milićević, "Elemental", Edo Majka, "Nipplepeople", "Prti BeeGee", "Vasil Hadžimanov bend", Natali Dizdar, Lane Gutović, Zijah Sokolović, Arijana Čulina i mnoga druga poznata imena iz svijeta muzike, umjetnosti i teatra.

"Znamo da smo svi skupa željni dobrog provoda i kvalitetnih kulturnih sadržaja, ali trenutno moramo da budemo odgovorni i svjesni situacije u kojoj se nalazimo i da poštujemo mjere koje su donijele nadležne institucije", poručili su organizatori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije