Muzika

Regionalni spektakl - Ana Nikolić i Aca Lukas u Banjaluci 10. jula

Regionalni spektakl - Ana Nikolić i Aca Lukas u Banjaluci 10. jula
Foto: Ilustracija | Regionalni muzički spektakl - Ana Nikolić i Aca Lukas u Banjaluci 10. jula
N.N.

Povodom otvaranja ljetnje sezone na vodenom parku "Aquana", Queen Estrada i Balkan Festival u petak, 10. jula organizuju spektakularni zajednički koncert trenutno najpopularnijih balkanskih muzičkih zvijezda - Ane Nikolić i Ace Lukasa.

Pošto je Institut za javno zdravstvo Republike Srpske dao zvanično mišljenje da će u julu i avgustu ove godine biti dozvoljeno organizovanje javnih skupova na otvorenim prostorima, uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka koje tada budu na snazi, Queen Estrada zajedničkim koncertom Ane Nikolić i Ace Lukasa otvara ovogodišnju ljetnju koncertnu sezonu.

Koncert će početi u 20 časova i trajaće do ponoći, a publika će pored starih, dobro poznatih hitova ovih izvođača imati priliku da uživa i u njihovim novim pjesmama, te je dobar ljetni provod zagarantovan.

Ulaznice za koncert biće u prodaji od ponedeljka, 15. juna isključivo na blagajni ispred RK “Boska” i na blagajni vodenog parka “Aquana”. Za najvjernije fanove, prvih pet dana ulaznica će koštati 15 KM, a nakon toga cijena ulaznice je 20 KM.

Produkcijski timovi Queen Estrade i Balkan festivala poručuju da, iako će se koncert desiti pod nešto drugačijim uslovima u odnosu na one na koje smo svi navikli, učiniti sve da se koncert realizuje po najvišim produkcijskim standardima.

Sve informacije o koncertu i rezervacije za VIP ulaznice možete dobiti na info telefon 066 905 399, a više informacija možete pronaći i na Facebook i Instagram stranici Queen Estrade.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije