Muzika

Regionalni rokeri razdrmali publiku

Regionalni rokeri razdrmali publiku
Regionalni rokeri razdrmali publiku

Neke od najboljih rok pjesama našeg regiona mogle su se čuti tokom dvije večeri na tvrđavi Kastel u Banjaluci, a u izvođenju bendova "Atheist Rap", "Psihomodo pop", "Ritam nereda" i "Van Gogh".

Naime, ovi sastavi nastupili su u okviru prvog "Motofesta Banjaluka 2017", koji je proteklog vikenda održan u Banjaluci.

Subota veče bila je rezervisana upravo za sastave "Van Gogh" i "Ritam nereda", a da nikada ne mogu dosaditi banjalučkoj publici, dokazali su i brojni posjetioci na Kastelu.

Svoj koncertni repertoar "Van Gogh" je upotpunio i novijim pjesmama kao što je "Neumeren u svemu", a zajedno sa publikom, među kojom su bili i bajkeri iz nekoliko evropskih država, pjevali su "Nešto vuče me dole", "Anđele, moj brate", "Prva i posljednja kap" i "Skačem, skači".

Ovim nastupom još jednom su potvrdili zašto već pune tri decenije važe za majstore velikih rok koncerata.

Frontmen ovog sastava Zvonimir Đukić Đule naveo je da je oduševljen manifestacijama kakva je "Motofest Banjaluka".

"Uvek podržavamo takve događaje i bilo šta što ima veze s bajkerima. Ovde uvek volimo da nastupamo, a još kad je povod da uveseljavamo i naše prijatelje bajkere, zadovoljstvo je veće", istakao je Đule.

S njim su saglasne i kolege iz sastava "Ritam nereda", čija je muzika takođe draga banjalučkoj publici, ali sudeći po reakcijama, i bajkerima, koji su bili gosti ovog dvodnevnog motodogađaja.

Zbog čega su već godinama jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava, ali i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku, članovi sastava "Ritam nereda" uvjerili su publiku svojim nastupom u subotu naveče.

"Motofest Banjaluka 2017" organizovao je motoklub "Stršljen" iz Banjaluke sa ciljem promocije motosporta, skretanja pažnje na bezbjednost motociklista u saobraćaju, povećanje i obogaćivanje turističke ponude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije