Muzika

Reperka Sanela Halilović Sassja iz Tuzle priziva kraj pandemije

Reperka Sanela Halilović Sassja iz Tuzle priziva kraj pandemije
Foto: N.N. | Reperka Sanela Halilović Sassja iz Tuzle priziva kraj pandemije

Sanela Halilović, reperka iz Tuzle poznatija pod pseudonimom Sassja, u saradnji s kućom "RootsInSession" iz Slovenije, objavila je novu pjesmu i spot "Ljubi seka", u kojoj priziva kraj pandemije virusa korona.

"Skidam brkove, maska se skida /Gdje je sad gužva, gdje je ekipa /Ljudi, gdje ste, hajmo na ceste /Hajmo na koncerte pjevati pjesme /Hajmo šutke i rijeke znoja sad/ Ukrug je boca i moja i tvoja", kaže Sassja u svom prepoznatljivom maniru.

Iz kuće "RootsInSession" već prognoziraju da će ova pjesma biti ljetni hit.

"Nakon što su ugostili Tadimana i Budu (Elvis Jackson) na 'Lockdown Ska Riddimu', 'RootsInSession' nastavlja s iznenađenjima! U novom singlu 'Ljubi seka' predstavljaju saradnju s tuzlanskom MC prvakinjom Sassjom, koja svoje liričke i vokalne sposobnosti ispaljuje kao rafale. Njena pozitivna poruka koja poziva na strpljenje da bismo se konačno mogli grliti i ljubiti bez distance ne ostavlja nikoga ravnodušnim", kažu iz pomenute muzičke kuće.

Sassjini autorski materijali nižu uspjehe već godinama, a širom regije prepoznata je s lansiranjem albuma "Taktički praktično" (2015) i "No problemo" (2017).

"Kroz godine, mnogobrojne saradnje dovode Sassju na sam vrh svih top-lista u regiji, a nova sinergija stvorena na relaciji Tuzla - Zagreb - Ljubljana u pjesmi 'Ljubi seka' miriše na uspjeh. U nadi da ćemo sezonu zaključavanja ostaviti za sobom, pozivamo vas da poslušate 'Ljubi seka' na 'Lockdown Ska Riddimu', kojeg su Pier i Fu producirali u saradnji s Markom Gaćinom, frontmenom hrvatskog benda 'Brain Holidays', koji je takođe zadužen za cjelokupni mix i mastering 'Lockdown Ska Riddima'", saopštila je kuća "RootsInSession".

Treći singl "Ljubi seka" s nadolazećeg albuma "Lockdown Ska Riddim", kako su zaključili u saopštenju, objavljen je 11. maja za "RootsInSession Music".

"Joj kako ćemo se izgrlit i izljubit kad ovo sve prođe. Samo strpljenja ljudi", kaže Sassja u uvodu pjesme i dalje prognozira: "Grlim grlim bez distance /grlim znane strane face /I ko mi je valjo i ko mi nije /ljubi seka cmok cmok".

Sudeći po komentarima nekoliko sati nakon postavljanja na YouTube platformu pjesma je naišla na veoma pozitivan odjek publike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije