Muzika

Rijana se konačno vraća muzici

Rijana se konačno vraća muzici
Foto: Screenshot / Youtube | Rijana se konačno vraća muzici

Pjevačica Rijana nakon pet godina objavljuje novi, deveti album. Ona je krenula već 2018. godine najavljivati da radi na novim pjesmama, ali ništa se od obećanja još nije ostvarilo. Njene nestrpljive fanove utješiće vijest da se nakon pet godina zaista vraća muzici.

Rijana se proteklih godina posvetila svom brendu Fenty, koji je nazvala prema prezimenu, kako bi ga odvojila od muzičke karijere. 2017. godine pokrenula je Fenty Beauty i uvela svojevrsnu revoluciju u svijetu šminke. Kasnije je odlučila da pokrene i Fenty modnu liniju, marku donjeg veša, a zatim i proizvode za njegu lica.

Sve od 2016. godine, kad je izašao njen zadnji album "Anti" njeni fanovi zahtijevaju novu muziku, a neko vrijeme se mislilo i da će odustati od pjevačke karijere u potpunosti.

"Dugo je radila na novoj muzici i njen deveti album je konačno završen", rekao je izvor blizak pjevačici za "The Sun" i dodao kako je pandemija sve dodatno usporila.

Dugo očekivani deveti album Rijana najavljuje pod imenom "R9" i s vremena na vrijeme spomene na Instagramu.

Detalji još uvijek nisu poznati, ali je otkriveno da će u Los Anđelesu snimati muzički spot ovog ljeta. Englez Radža Virdija biće reditelj videa, koji je ranije sarađivao s pjevačem Sam Smitom i pjevačicom Frejom Ridings, piše "24sata.hr".

"Sve je još uvijek vrlo skriveno, ali Rijana nikad ne razočara", izjavio je anonimni izvor.

Rijana je ranije za"Vogue" izjavila da će album vjerovatno biti u stilu regea ili barem inspirisan regeom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije