Muzika

"Rock veče na Aquani" uz domaće i bendove iz Srbije

"Rock veče na Aquani" uz domaće i bendove iz Srbije
"Rock veče na Aquani" uz domaće i bendove iz Srbije

Ljubitelji dobrog rock zvuka imaće priliku večeras da uživaju na koncertu pod nazivom "Rock veče na Aquani", koji će početi u 21 čas upravo na banjalučkom vodenom parku "Aquana", a okupiće "Neverne bebe", "Električni orgazam" i Kikija Lesendrića i "Pilote", koji će tom prilikom predstaviti i novi album.

"Riječ je koncertu povodom otvaranja sezone na 'Aquani' i ovo je još jedna dobra prilika da banjalučka publika uživa u dobroj muzici. Što se tiče ulaza u sam prostor, on će biti otvoren od 17.30, kada će sve do 21 čas svirati bendovi iz Banjaluke", rekao je Zoran Đurić, direktor "Queen estrade", koja je i organizator događaja, a pokrovitelj je Jelen pivo.

Druženje s novinarima u Banjaluci Kiki Lesendrić je iskoristio i za promociju novog spota, za pjesmu "Noć kao iz sna", koji je predstavljen prije dva dana, s posljednjeg albuma "Širom zatvorenih očiju".

"Spot smo snimali u Podgorici na koncertu i na Adi Bojani. Ja sam vrlo zadovoljan, jer sam radio s odličnom ekipom produkcije iz Podgorice. Mislim da smo napravili dobar posao. Posebno sam srećan jer smo ekranizovali pesmu koja se odmah izdvojila na novom albumu i zadobila simpatije publike", kazao je Lesendrić.

"Noć kao iz sna" autorski potpisuju Mlađan Dinkić i Kiki Lesendrić, a režiju je radio Dušan Kovačević iz Crne Gore.

On je podsjetio da je prvi singl s tog albuma bio "Idi", a da su potom radili spot za pjesmu "Gužva mi u stanu", u kojem im je gost bio bivši golman Liverpula David Džejms, a do kojeg su došli zahvaljujući prijatelju fudbaleru.

"Plan nam je da na 'Rock večeri' u Banjaluci sviramo nove pesme, ali i one stare, koje smo stvarali svih ovih godina postojanja. Siguran sam da će se i vašoj publici dopasti pjesma 'Noć kao iz sna', koja je prava letnja, a i sav spot je takav", ispričao je Lesendrić, čiji nastup podržava kompanija "M:tel".

Lesendrić i "Piloti" nisu rijetki gosti grada na Vrbasu, a ovaj muzičar je istakao da mu je drago što ovaj put dolaze s novim materijalom, kao i da je posebno srećan što će svirati s kolegama iz bendova "Električni orgazam" i "Neverne bebe".

On je rekao da dan nakon Banjaluke imaju koncert na Adi u Beogradu, a da potom putuju u Kučevo, kao i da je pred njima izuzetno radno ljeto.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije