Muzika

Samir Nurkić obradio "Blah Blah Blah" Armina van Buurena na harmonici

Samir Nurkić obradio "Blah Blah Blah" Armina van Buurena na harmonici
Foto: N.N. | Samir Nurkić obradio "Blah Blah Blah" Armina van Buurena na harmonici

Za Armina van Buurena možemo slobodno kazati da je jedan od najuspješnijih izvođača elektronske muzike svih vremena. Za njega kažu da je rođeni perfekcionist, zbog čega je ostao na samom vrhu muzičke scene, koja se zahvaljujući upravo njegovoj muzici iz godine u godinu gradila i evoluirala.

Njegova pjesma „Blah Blah Blah“ na YouTubeu ima više od 330 miliona pregleda, a jedan od najzanimljivijih covera za nju uradio je harmonikaš Samir Nurkić, koji je veliku popularnost stekao učešćem u prošlogodišnjoj sezoni "Supertalenta", a koji je poznat i po viralnom hitu Zvončića na harmonici kojim je opisao sve narode bivše države.

Ako ste mislili da je „Blah Blah Blah“ nemoguće odsvirati na harmonici, pogledajte obradu Samira Nurkića, koji je ovim eksperimentom ponovo pobrao simpatije mnogih na Balkanu.

"Cover za pjesmu „Blah blah blah“ je bio moja velika želja i izazov. Dugo sam vježbao i zamišljao na koji način je najbolje da je odsviram. Jednostavno, nisam imao mira dok je nisam usavršio. Sviđa mi se taj potpuno novi zvuk harmonike, koji sam osmislio i prenio u tu melodiju",  kaže Samir Nurkić.

Podsjetimo, Nurkić je nedavno objavio spot za pjesmu "Ederlezi", koju je obradio na sebi svojstven način, a kojoj je potpuno novo ruho svojim aranžmanom dao Olja Dešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije