Muzika

Sara Jo predstavila spot za pjesmu "Zar ne"

Sara Jo predstavila spot za pjesmu "Zar ne"
Foto: Pave Elez | Sara Jo predstavila spot za pjesmu "Zar ne"

Pjevačica Sara Jo juče je premijerno predstavila spot za pjesmu "Zar ne", koji je predstavlja na potpuno nov način, otkrivajući je kao drugačiju - onakvu kakva je kada siđe sa scene i ostane sama u svoja četiri zida, u udaljenim hotelskim sobama, daleko od kuće.

"Nasuprot tome nižu se impresivne scene Sarinog pojavljivanja na crvenom tepihu kada joj je u Zagrebu uručena nagrada za regionalnu zvijezdu u usponu, kao i upečatljivi kadrovi s velikog koncerta u Skoplju, koji nam daju jedan novi pogled na život i rad ove mlade, a izuzetno uspješne zvijezde", navodi se u saopštenju tima Sare Jo.

Za potrebe snimanja spota, Saru je kamera pratila tokom mjesec dana, a dokumentaristički pristup cijeloj priči baca potpuno novo svjetlo na estetiku mlade umjetnice koja nas je navikla na senzualne visokobudžetne spotove, koji su gotovo uvijek izazivali buru komentara u javnosti.

Kako se Sara snašla u novoj ulozi, procijeniće publika, koja je već imala pozitivne komentare na pjesmu "Zar ne", koja je predstavljena krajem prošlog mjeseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije