Muzika

Sara Jo predstavlja novi spot za pjesmu "Tako hodam"

Sara Jo predstavlja novi spot za pjesmu "Tako hodam"
Foto: Luka Stepanović | Sara Jo predstavlja novi spot za pjesmu “Tako hodam”

Pop zvijezda Sara Jo danas je objavila video spot za pjesmu "Tako hodam", koja se nalazi na njenom aktuelnom albumu. Iako posljednjih godina njeguje imidž "divlje" i "bez kontrole", u novom spotu Sara postaje fatalni top model koji odlučno hoda pistom uz ritam pesme koja je svima na prvo slušanje ostala u ušima.

Muzika i tekst pjesme “Tako hodam” inspirisani su "ballroom" kulturom i vogingom, što je poslužilo kao sjajan materijal za stvaranje video spota u kome će Sara rame uz rame sa najuspešnijim mladim srpskim manekenkama pokazati kako izgleda život top modela, od backstage momenata, fotografisanja za naslovnice i velikog finala - na modnoj pisti. Nije slučajno da su moda i modeli bili inspiracija, s obzirom na to da spot premijerno donosi nove modele modne kuće Mona.

"Publika je navikla da su moji spotovi uvek pomalo intrigantni, zahtevni, ispunjeni plesnim pokretom i posebno osmišljenim koreografijama. Ovoga puta odlučili smo se da akcenat stavimo na modni svet, koji je oduvek imao veliki uticaj na mene i moju muzičku priču. Spot za “Tako hodam” bio je prava inspiracija za to kako može da izgleda dobar spoj muzike i mode. Hvala našim najboljim mladim manekenkama koje su me podržale na tom putu", kaže Sara Jo.

Spot upravo otvara mlada Nikolina Vrekić koja je na nedelji mode u Milanu nosila PRADA reviju, a uz nju se pojavljuju i ostali uspješni modeli agencije J’s model management koja je u vlasništvu slavne Jelene Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije