Muzika

"Savršeni Marginalci" 27. aprila u KSB-u

"Savršeni Marginalci" 27. aprila u KSB-u
Foto: Ustupljena fotografija | "Savršeni Marginalci" 27. aprila u KSB-u

BANJALUKA - Sastav "Savršeni Marginalci" održaće 27. aprila svoj prvi samostalni koncert u Klubu studenata Banjaluka (KSB), saopštio je "OK team", organizator ovog događaja.

Kako navode, "Savršeni Marginalci" su četvorka koju čine tri člana banda "Hladnog Piva" i pjevač benda "Deafness by Noise". 

"Svoju misiju započeli su koncertima na kojima sviraju isključivo prva tri albuma grupe 'Hladno pivo'. Već na prvim nastupima okupili su veliku bazu fanova još sa početka karijere benda", navode organizatori.

Danas je u pretprodaju pušten ograničeni broj ulaznica po cijeni od 15 KM za ovaj koncert, koje se mogu kupiti putem prodajnog servisa www.gigstix.ba - online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH, te u KSB-u.

"Ovo je još jedan u nizu odličnih nastupa koji nas u narednom periodu očekuju u KSB-u. Ranije su najavljeni koncerti 'Sunshinea' (16. mart), 'Mortal kombata' (30. mart), Gršea (6. april), Nikole Vranjkovića (13. april) i Silentea (20. april)", istakli su organizatori uz napomenu da zainteresovani sve informacije o koncertnom programu u KSB-u mogu pratiti na https://www.facebook.com/okteammusic/.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije