Muzika

Senidah, Devito, Grše i Kuku$ predvode trap-gang program Sea Stara

Senidah, Devito, Grše i Kuku$ predvode trap-gang program Sea Stara
Foto: Sea Star festival | Senidah, Devito, Grše i Kuku$ predvode trap-gang program Sea Stara

U umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. maja nastupiće najveća regionalna imena hip-hop i trap scene koja će svojim hitovima i moćnim nastupima otvoriti ljeto, ali i festivalsku i turističku sezonu u Umagu.

Kako navode organizatori, dosad najavljenim headlinerima pridružiće se devet regionalnih zvijezda, a gang predvode nezamjenjiva Senidah, autor hitova s desecima milijuna pregleda Devito, triljski kralj Billboarda Grše i ikone trapa Kuku$.

"Kao dio hip-hop i trap-gang programa Sea Star festivala nastupit će mlade snage trapa u usponu Jymenik & Tam, Rouzi, Zevin i Thicc Boi. Devet će regionalnih trap imena zasjati na pozornici uz svoje bangere u zanosnoj umaškoj laguni Stella Maris uz već najavljene globalne hitmakere 'Ofenbach', Hybrid DJ set nezaustavljivog Johna Newmana, italijansku techno kraljicu Deborah De Lucu, partymakera svjetskog kalibra Hot Since 82, tech-house velemajstore ARTBAT, beskompromisnih i autentičnih INIKO, legendu remixa Iana Ashera, novu senzaciju Joker Out i regionalnu koncertnu atrakciju 'Buč Kesidi'", navedeno je u saopštenju.

Uz nova imena u danas tačno u podne Sea Star fanovima stiže prvi, ograničeni kontingent jednodnevnih ulaznica po poklon cijeni od 58 KM i 30 odsto popusta koji će u ponudi biti najduže 24 sata ili manje, ukoliko se rasprodaju.

"Uz njih u ponudi su i dalje festivalske ulaznice po 98 KM, s popustom od 30 odsto u odnosu na finalnu cijenu, a kupiti se mogu online na službenim stranicama Sea Star festivala, na prodajnim mjestima te u sistemu Gigstix.ba", pojašnjavaju organizatori.

U okviru šestog izdanja Sea Star festivala nastupiće brojne svjetske i regionalne zvijezde na brojnim poznatim i novim pozornicama u umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. maja.

"Kao i dosad, dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25. maja, dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After Party", pojašnjavaju iz Sea Stara.

Ovogodišnji Sea Star festival realizuje se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije