Muzika

Sergej Pajić iz Banjaluke pobjednik "Pinkovih zvezdica - All stars": Sve je kao u nekom snu

Sergej Pajić iz Banjaluke pobjednik "Pinkovih zvezdica - All stars": Sve je kao u nekom snu
Foto: N.N. | Banjalučanin pobjednik "Pinkovih zvezdica - All stars": Od publike stizale kilometarske poruke podrške

Još ne mogu da vjerujem da sam pobijedio. Ljudi, djeca i komšije me zaustavljaju, čestitaju, raduju se... Sve je kao u nekom snu, rekao je za "Nezavisne" mladi Sergej Pajić iz Banjaluke, koji je pobjednik pete sezone "Pinkovih zvezdica - All stars".

Ovaj šesnaestogodišnjak je nastupio u superfinalu u kojem se predstavilo 12 takmičara pred više hiljada gledalaca.

Samo takmičenje pratio je milionski auditorijum, koji je i odlučio da baš ovi mladi talenti zaslužuju da se nađu u superfinalu. Oni su dali sve od sebe u prvom krugu, a njih osam je prošlo u drugi krug. Ipak, pobjednik je mogao biti samo jedan, i ta titula je pripala Sergeju.

Svojim nastupom ovaj Banjalučanin je oduševio žiri, ali i publiku, koja mu je dala veliku podršku tokom finalne večeri i trenutka proglašenja pobjednika.

"Pa podrška moje publike, mojih 'Pajićki', mi je bila najbitnija u cijelom takmičenju. One su stalno slale poruke podrške i pratile su svaki moj nastup. Ipak, moram da se pohvalim i sve većim brojem dječaka koji su mi davali podršku", naglasio je Sergej.

Mladi pjevač dodaje da je tokom samog takmičenja pred njim bio veliki broj izazova, ali je najveći ipak bio opravdati povjerenje koje su mu ukazali publika i žiri.

"Najteže je bilo izdržati do kraja takmičenja (smijeh). Ipak, najveći izazov je bio opravdati povjerenje da ste zaslužili da budete u 'All Stars'", naglasio je Sergej.

On se tokom samog serijala mnogo oslanjao na društvene mreže, preko kojih je i dobijao najveći broj poruka podrške.

"Dan-noć su stizale kilometarske poruke podrške mojih 'Pajićki'. Volim ih najviše na svijetu", rekao je Sergej.

Ovaj mladi Banjalučanin je osim titule najbolje "Pinkove zvezdice" dobio i vrijedne nagrade, među kojima je bio i vaučer za muzičku opremu koju namjerava da koristi u narednom periodu.

"Od muzičke opreme sam dobio mikrofon, što mi je na neki način bio cilj. Kod kuće već imam dosta opreme što za sviranje, što za snimanje, tako da ću ovaj raspust provesti radno", rekao je Pajić.

Sergej dodaje da su pred njim sada veliki planovi, ali da neće još davati prazna obećanja.

"Zasad ću se potruditi da izbacim novu pjesmu jer muzika je moj život. Takođe, veliki mi je cilj i da uradim što više koncerata", istakao je Sergej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije