Muzika

"Silente" 20. aprila u Klubu studenata Banjaluka

"Silente" 20. aprila u Klubu studenata Banjaluka
Foto: Us | "Silente" 20. aprila u Klubu studenata Banjaluka

BANJALAUKA - Popularni dubrovački bend "Silente" 20. aprila nastupiće u Klubu studenata Banjaluka (KSB), saopštili su organizatori ovog događaja - "OK team".

Kako dalje navode, "Silente" na široj muzičkoj sceni pojavljuje 2013. godine sa prvim singlom "Terca na tišinu" i albumom "Lovac na čudesa".

"Dvije godine kasnije objavljuju album 'Neće rijeka zrakom teći', a u 2018. godini najavljuju povratak koncertnim aktivnostima i svoj treći studijski album 'Malo magle, malo mjesečine'", pojašnjeno je saopštenju.

Sve pjesme benda autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu benda line bubnjar Ivuša Gojan, vokal Lara Viktorija Ilić i Ivana Čuljak, violina.

"U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad. Ovo će biti njihov prvi samostalni nastup u Banjaluci", navode iz "OK teama".

Danas je u pretprodaju pušten ograničeni broj ulaznica po cijeni od 15 KM za ovaj koncert, koje se mogu kupiti putem prodajnog servisa www.gigstix.ba - online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH, te u KSB-u.

"Ovo je još jedan u nizu odličnih nastupa koji nas u narednom periodu očekuju u KSB-u. Ranije su najavljeni koncerti 'Sunshinea' (16. mart), 'Mortal kombata' (30. mart), Gršea (6. april), Nikole Vranjkovića (13. april)", zaključili su organizatori uz napomenu da zainteresovani sve informacije o koncertnom programu u KSB-u mogu pratiti na https://www.facebook.com/okteammusic/.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije