Muzika

Silente ima novi singl "Sve da ima neki način" (VIDEO)

Silente ima novi singl "Sve da ima neki način" (VIDEO)
Foto: Youtube / Printscreen | Silente ima novi singl "Sve da ima neki način" (VIDEO)

​Hrvatski bend Silente objavio je novi singl "Sve da ima neki način", koji je još jedan uvod u nadolazeći novi album.

Muziku za novi singl potpisuje Tibor Karamehmedović, tekst Sanin Karamehmedović, dok je za audio produkciju zaslužan Nikša Bratoš. Pjesma "Sve da ima neki način" je drugi singl sa nadolazećeg albuma, nakon prošlogodišnjeg "Sve što treba znat o ženi".

Bend se okupio u studiju u januaru ove godine s novim materijalom. Snimili smo pet novih stvari, a album će dovršiti na jesen. Do tada planiramo objaviti nekoliko singlova od kojih je prvi pjesma "Sve da ima neki način". Zahvaljujemo cijeloj ekipi koja je učestvovala u ovom projektu i vesele se sljedećem snimanju. Veliki pozdrav svim fanovima, poručuje Silente.

Novi singl prati i video spot, za čiju je produkciju zaslužan Filip Gržinčić. Spot je sniman na više lokacija, i to u Rijeci, u Roswell parku u Fužinama i u studiju u Zagrebu, a sve su vodili Gržinčić Creative Visuals.

Nakon prošlogodišnje "Sve sto treba znat o ženi", koja je našla svoje mjesto u top 20 nacionalne radijske liste singlova po emitovanju, "Sve da ima neki način" je drugi singl s nadolazećeg albuma koji je planiran za jesen.

Prilika da se novi singl čuje uživo su mnogobrojni koncerti sastava Silente koji će biti održani ove godine širom regiona, a neki od već objavljenih gradova su Podgorica, Banja Luka, Rijeka, Čakovec, kao i Zagreb gdje će ovog ljeta održati najveći samostalni koncert u karijeri, prenosi "Telegraf".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije