Muzika

Pratite nas na Google news

Štulić: Nikad ne bih svirao u Zagrebu, možda u Beogradu

Štulić: Nikad ne bih svirao u Zagrebu, možda u Beogradu
Foto: screenshot youtube | Štulić: Nikad ne bih svirao u Zagrebu, možda u Beogradu
Blic

"Ne pada mi na pamet da izvodim stare hitove "Azre", to je davno prošlo vrijeme. Morao bih da uradim jedno tridesetak koncerata da bih poslije toga možda svirao nekakav veliki koncert", rekao je legendarni muzičar.

Branimir Džoni Štulić istakao je u razgovoru za “Blic” da ga ljudi stalno zovu da napravi povratnički koncert, međutim, on zasad odbija sve te ponude. Legendarni frontmen “Azre” je rekao da nikad ne bi svirao u glavnom gradu Hrvatske, a da eventualno u obzir dolazi njegov nastup u srpskoj prijestonici.

- Stalno me zovu da ponovo okupim bend i zasviram u gradovima bivše Jugoslavije, međutim, ja nikad ne bih svirao u Zagrebu, možda eventualno u Beogradu. Ne trebaju mi velike pare. A i ko bi slušao moje nove pjesme i narodnjake koje sada obrađujem. Ne pada mi na pamet da izvodim stare hitove “Azre”, to je davno prošlo vrijeme. Morao bih da uradim jedno tridesetak koncerata da bih poslije toga možda svirao nekakav veliki koncert. Zamisli da fudbalski klub koji odavno nije igrao odjednom izleti na “Marakanu” pred sto hiljada ljudi. To je nemoguće – rekao je Štulić za “Blic”.

Da podsjetimo, čuveni muzičar je nedavno na svom Jutjub kanalu objavio set od 15 pjesama koji nosi naziv “Gozba”.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije