Muzika

Sunshine oživio duh prošlih vremena u punom KSB klubu

Sunshine oživio duh prošlih vremena u punom KSB klubu
Foto: Nezavisne novine | Sunshine oživio duh prošlih vremena u punom KSB klubu

Legendarni beogradski rep/kor bend Sunshine u subotu je u punom banjalučkom KSB klubu oživio duh prošlih vremena i odradio sjajan koncert. Sa Banetom na čelu, grupa je prošla kroz svoj cijeli katalog i publici se još jednom predstavila na najbolji način.

Sunshine nije nepoznanica za banjalučku publiku. Beograđani su često tokom svoje tri dekade nastupali u najvećem gradu Srpske i uvijeku su bili odlično primljeni. Ni ovaj put nije bilo drugačije.

Sa zanemarljivim kašnjenjem koncert je otpočeo i odmah se osjetila kohezija između publike i benda na bini. Zna Bane savršeno kako da podigne na noge i drži prisutne na “ivici sjedišta“.

Za one malo starije u publici, Green Cool Passe (prvobitno ime za bend) su svirku otpočeli sa hitovima poput “Žaklina traži sponzora“ i “Priđi mi ti“ što je bio jasan znak da će se uživati u cjelokupnom katalogu grupe.

Kako se koncert približavao svom klimaksu, Bane je sjajno i apsolutno frontmenski održavao atmosferu i “ložio vatre“ ka vrhuncu. To je sjajna banjalučka publika na pravi način ispratila i uživala u nastupu.

U jednom trenutku Sunshine je na binu pozvao momka iz publike na binu da otpjeva jednu numeru. To jasno pokazuje neraskidivu vezu Sunshine i Banjaluke. Grad na Vrbasu je uvijek znao prepoznati kvalitet u alternativnim pravcima i to adekvatno podržati i ispratiti.

Održavajući konstantnu interakciju između benda i publike, Bane je još jednom pokazao da je jedan od najboljih frontmena koji se pojavio na sceni.

Možemo bez lažne skromnosti reći da je koncert bio pun pogodak i da je evidentno da Sunshine ne može dosaditi banjalučkoj publici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije