Muzika

Sve spremno za "Nektar Garden fest"

Sve spremno za "Nektar Garden fest"
Foto: Facebook/Garden Fest | Sve spremno za "Nektar Garden fest"
Neda Vukadin

Sve je spremno za "Nektar Garden fest", koji će u četvrtak biti otvoren u Ljetnoj bašti u Prijedoru, a pred publikom će do 24. jula nastupiti neki od kultnih bendova, ali i mlade nade muzičke scene.

Ljubitelji alternativnog zvuka, po kojem je Prijedor poznat, moći će uživati u nastupima raznovrsnih izvođača koji garantuju dobar provod koji je svima nedostajao. 

Čarobni ljetni doživljaj svim posjetiocima će pružiti: "Buč Kesidi", "Zabranjeno pušenje", "Brkovi", "Who See", "Nipplepeople", "Ritam nereda", "Kanda, Kodža i Nebojša", "Atheist Rap", "Orthodox Celts", "Sopot", "Ispad!", "Moreuz", Dejan Milićević, Mladen Tomić i DJ Jock.

Jedna od pogodnosti festivala je i besplatan prevoz za sve koji ulaznicu kupe putem kupikartu.ba. Sve što je potrebno da uradite je da vašu kartu predočite na šalteru "Željeznica", a "Željeznice Republike Srpske" će vam obezbijediti besplatan i siguran prevoz do festivala i nazad u vrijeme kada vama to najviše odgovara.

Cashless sistem kao još jedna prednost podiže festivalsko iskustvo na viši nivo jer omogućava više uživanja u zabavi bez smetnji kao što su čekanje u redovima i gužva. 

Ulaznice za "Nektar Garden fest" mogu se kupiti putem kupikartu.ba, na Malom gradskom trgu u Prijedoru, te na ulazu festivala na sam dan događaja. Trodnevne ulaznice su u prodaji po cijeni od 22 KM, dvodnevne 17 KM, a jednodnevne 10 KM. 

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije