Muzika

Tejlor Svift pozvala porodicu umrle obožavateljke na posljednji koncert u Brazilu

Tejlor Svift pozvala porodicu umrle obožavateljke na posljednji koncert u Brazilu
Foto: Tanjug/AP | Tejlor Svift pozvala porodicu umrle obožavateljke na posljednji koncert u Brazilu

Američka pjevačica Tejlor Svift pozvala je porodicu Ane Klare Benevides Mačado, obožavateljke koja je preminula pred koncert u Rio de Žaneiru u okviru turneje "Eras Tour", na svoj posljednji nastup u Brazilu, potvrdio je izvor blizak pevačici za CNN.

Fotografija porodice Benevides Mačado, koja nosi majice sa slikom pjevačice i pozira sa njom u bekstejdžu, obilazi društvene mreže, zajedno sa video snimkom koji prikazuje porodicu u publici tokom kancerta u Sao Paulu u nedjelju.

Ana Klara Benevides Mačado (23) umrla je na stadionu neposredno prije koncerta Sviftove u Riju 17. novembra, jer se region suočavao sa rekordnim toplotnim talasom koji je takođe doveo do toga da Sviftova odloži jedan od svojih nastupa u Brazilu.

Organizatori su se našli na meti kritika jer nisu dozvoljavali da se boce vode donose na stadion, iako je temperatura taj dan dostigla 43.8 stepeni, ali je osećaj bio kao da je 59.7 stepeni Celzijusa.

Brazilska policija pokrenula je istragu o kompaniji za zabavu, Tajm4Fan, koja je organizovala koncert Tejlor Svift u Rio de Žaneiru.

Turneja Tejlor Svift nastaviće se u Japanu u februaru i trajaće do decembra 2024.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije